foglalas_fruktarium

Szállás neve


Érkezés időpontja (kötelező)


Távozás időpontja (kötelező)


Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

.

Üzenet - kérjük adja meg telefonszámát is

Az Ön által megadott adatokat a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően a legnagyobb gondossággal kezeljük és csak az előfoglaláshoz kapcsolódó tevékenységhez használjuk fel, amennyiben a foglalás nem valósul meg, adatait töröljük rendszerünkből.

 Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam, tudomásul vettem és hozzájárulok adataim kezeléséhez a kapcsolattartás, a szállásfoglalást előkészítő ajánlatadás, adott kérdés/kérés megválaszolása, illetve megoldása érdekében. Továbbá tudomásul veszem a hozzájárulás visszavonásának lehetőségét, valamint nyilatkozom, hogy az általam megadott adatok valósak és azok a saját adataim.

Hozzájárulok, hogy az Fruktárium Vendégház a jövőben személyre szóló e-mail megkeresésben részemre tájékoztatást adjon új szolgáltatásairól, és az ezekhez szorosan kapcsolódó egyéb információkról.
 igen nem

Vendégházunk az év minden napján nyitva tart, a karácsonyi és szilveszteri időszakban korlátozott számban állnak rendelkezésre szobák. 10-12 fő elhelyezését tudjuk egyidejűleg biztosítani a két szobában illetve az apartmanban. A teljes ház bérlésére ajánlat a fruktarium@fruktarium.eu e-mail címen kérhető.

A foglaláshoz a szállásdíj 50%-ának Ft-ban történő banki átutalását kérjük.  A szállást akkor tudjuk garantálni, ha a díj megfizetése a tervezett érkezés időpontja előtt legalább 14 nappal teljesül.

A foglalási díj előzetes megfizetéséhez szükséges számla információkat az előfoglalás alapján küldjük meg. A szállásfoglalást a foglalási díj beérkezését követő 24 órán belül igazoljuk vissza.

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy amennyiben a számla információk megküldését követő 4 napon belül a foglalási díj nem kerül átutalásra, a szálláshelyet ismét elérhetővé tesszük más Vendégek számára.

A szállásdíj fennmaradó részének megfizetését előzetesen Ft-ban történő banki átutalással, vagy a helyszínen készpénzben teljesíthetik vendégeink.
SZÉP kártyás fizetést is fogadunk.

LEMONDÁS: a tervezett érkezési időpontot megelőző tizennegyedik napig az addig megfizetett teljes összeget visszautaljuk, amennyiben lemondási szándékukat írásban jelzik.

A tizenharmadik naptól a lemondási díj azonos a megfizetett foglalási díjjal.

BE- ÉS KIJELENTKEZÉS: a szálláshelyeket 15 órától foglalhatják el vendégeink, és 11 óráig kérjük azokat elhagyni.

Az utazás tervezésnél kérjük vegyék figyelembe, hogy a környéken infrastruktúra hiánya miatt bankautomaták nem érhetők el, és postahivatalok is csak korlátozott számban és nyitvatartási idővel nyújtanak bankkártyás szolgáltatást.  Valamint, hogy az ölelő dombok között a 20-as és 70-es  mobilok korlátozottan működnek.

«
»